VP Pesti

Közép-magyarországi ASzC Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola

A programra kattintva érhetők el a részletek és a MEGHÍVÓ-k !

Jelentkezés űrlap kitöltése

 

1. A csokoládébonbonok innovatív elkészítésének bemutatása 2024.09.11
2. Édességek töltelékeinek korszerű elkészítésének bemutatása 2024.10.09
3. Különleges állagú töltött és töltetlen lisztesáruk, friss gyümölcsök felhasználásával készült töltelékkekkel. mintázott vágási felülettel készülő teasütemények 2024.10.30
4. Nemzetközi trendnek megfelelő sütőipari termékek további innovációs lehetőségei a korszerű táplálkozás jegyében 2024.11.13
5. Hosszú érlelésű technológiák alkalmazása a leveles termékek készítésénél. Inverz és rapid leveles technológiák. Mille feuille készítése 2024.11.27
6. A sütőipari termékek innovatív fejlesztésének lehetőségei a pékségekben termékválaszták növelés, és forgalomnövelés lehetőségeinek figyelembevételével. 2025.01.08
7. Magas felszívódó rost-tartalmú sütő-és cukrászipari termékek készítése 2025.01.22
8. Alacsony glutén tartalmú termékek készítése 2025.02.05
9. Nemzetközi sütő és cukrászipari termékek késíztésének lehetősége, adaptálása a hazai technológiákra 2025.03.12
10. Korszerű fagylaltkészítési technológiák 2025.04.16
11. Innováció alkalmazása a fagylaltok, pohárkrémek, tányérdesszertek készítésénél 2025.05.14
12. Alacsony glutén tartalmú, csökkentett szénhidrtát tartalmú sütő-cukrász termékek előállítása 2025.06.11

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.