Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
A programra kattintva érhetők el a részletek és a MEGHÍVÓ-k !
Jelentkezés űrlap kitöltése
Sorszám Foglalkozás témája Dátum (Meghirdetve)
| 1. | Bon-bon készítés | 2024.07.12 (2024.06.12) |
| 2. | Sajtkészítés | 2024.09.20 (2024.08.20) |
| 3. | Élelmiszerek érzékszervi minősítése a Magyar Élelmiszerkönyv követelményei alapján | 2024.10.11 (2024.09.11) |
| 4. | Retro kifli készítés | 2024.10.18 (2024.09.18) |
| 5. | Élesztős kovászos kenyér készítés | 2024.11.22 (2024.10.22) |
| 6. | Kalácsok és fonási technikák | 2025.06.13 (2025.05.13) |
| 7. | Különleges táplálkozást kielégítő sütőipari termékek | 2025.06.20 (2025.05.20) |
| 8. | Különleges táplálkozást kielégítő cukrászipari termékek | 2025.06.27 (2025.05.27) |
| 9. | Francia desszertek | 2025.07.04 (2025.06.04) |
| 10. | Gabonák vizsgálata laboratóriumi körülmények között hagyományos és gyorsmódszerrel | 2025.08.25 (2025.07.25) |
| 11. | Tej vizsgálata hagyományos és automatizált módszerekkel | 2025.08.25 (2025.07.25) |
| 12. | Különleges táplálkozási igényt kielégítő termékek vizsgálata | 2025.08.26 (2025.07.26) |




