VP Toldi

Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

A programra kattintva érhetők el a részletek és a MEGHÍVÓ-k !

Jelentkezés űrlap kitöltése

 

1. Bon-bon készítés 2024.07.12
2. Sajtkészítés 2024.09.20
3. Élelmiszerek érzékszervi minősítése a Magyar Élelmiszerkönyv követelményei alapján 2024.10.11
4. Retro kifli készítés 2024.10.18
5. Élesztős kovászos kenyér készítés 2024.11.22
6. Különleges táplálkozási igényt kielégítő termékek vizsgálata 2025.02.14
7. Különleges táplálkozást kielégítő sütőipari termékek 2025.02.21
8. Tej és tejtermékek vizsgálata hagyományos és automatizált módszerekkel 2025.03.14
9. Különleges táplálkozást kielégítő cukrászipari termékek 2025.03.21
10. Gabona vizsgálata, gyorsvizsgálati módszerek 2025.03.28
11. Francia desszertek 2025.04.25
12. Kalácsok és fonási technikák 2025.05.23

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.