VP Pesti 12

Alacsony glutén tartalmú, csökkentett szénhidrtát tartalmú sütő-cukrász termékek előállítása

Fő cél: Alacsony glutén tartalmú, csökkentett szénhidrát tartalmú sütő-cukrász termékek előállítása
Fő téma és irányelv : gluténtartalom csökkentése, mentesítés lehetőségei, felszívódó szénhidrátok csökkentése, édesítőszerek alkalmazása

Tematika: gluténmentesség előírásai, „csökkentett összetevőket” tartalmazó alapanyagok, édesítőszerek alkalmazása, cukoralkoholok, természetes édesítőszerek, a szénhidrát felszívódás befolyásolása

Bemutatók: alapanyagok jellemzése, tészták, krémek készítése, feldolgozása, késztermékek jellemzése, tépérték számítás

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.