Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
A programra kattintva érhetők el a részletek és a MEGHÍVÓ-k !
Jelentkezés űrlap kitöltése
| 1. | Bon-bon készítés | 2024.07.12 | 
| 2. | Sajtkészítés | 2024.09.20 | 
| 3. | Élelmiszerek érzékszervi minősítése a Magyar Élelmiszerkönyv követelményei alapján | 2024.10.11 | 
| 4. | Retro kifli készítés | 2024.10.18 | 
| 5. | Élesztős kovászos kenyér készítés | 2024.11.22 | 
| 6. | Kalácsok és fonási technikák | 2025.06.13 | 
| 7. | Különleges táplálkozást kielégítő sütőipari termékek | 2025.06.20 | 
| 8. | Különleges táplálkozást kielégítő cukrászipari termékek | 2025.06.27 | 
| 9. | Francia desszertek | 2025.07.04 | 
| 10. | Gabonák vizsgálata laboratóriumi körülmények között hagyományos és gyorsmódszerrel | 2025.08.25 | 
| 11. | Tej vizsgálata hagyományos és automatizált módszerekkel | 2025.08.25 | 
| 12. | Különleges táplálkozási igényt kielégítő termékek vizsgálata | 2025.08.26 | 
 
								
			



