Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
A programra kattintva érhetők el a részletek és a MEGHÍVÓ-k !
Jelentkezés űrlap kitöltése
1. | Bon-bon készítés | 2024.07.12 |
2. | Sajtkészítés | 2024.09.20 |
3. | Élelmiszerek érzékszervi minősítése a Magyar Élelmiszerkönyv követelményei alapján | 2024.10.11 |
4. | Retro kifli készítés | 2024.10.18 |
5. | Élesztős kovászos kenyér készítés | 2024.11.22 |
6. | Különleges táplálkozási igényt kielégítő termékek vizsgálata | 2025.02.14 |
7. | Különleges táplálkozást kielégítő sütőipari termékek | 2025.02.21 |
8. | Tej és tejtermékek vizsgálata hagyományos és automatizált módszerekkel | 2025.03.14 |
9. | Különleges táplálkozást kielégítő cukrászipari termékek | 2025.03.21 |
10. | Gabona vizsgálata, gyorsvizsgálati módszerek | 2025.03.28 |
11. | Francia desszertek | 2025.04.25 |
12. | Kalácsok és fonási technikák | 2025.05.23 |