Meghívó 1. bemutató program Nagykőrös
Bon-bon készítés
Fő célja, hogy megtanítsuk a csokoládé helyes temperálási technikáját, a bon-bon készítés alapjait, különböző csokoládé díszek készítését. Programunkban szerepel a különböző csokoládék bemutatása és megismertetése és a velük kapcsolatos tudás innovatív alkalmazása.
Fő témái a jó minőségű csokoládé titkai, milyen eszközökkel készíthetünk bon-bont, mi a szakszerű csokoládé olvasztás módja, temperálás titkai, hogyan zajlik a bon-bon hüvelyek kiöntése, lezárása, különleges csokoládé díszeket hogyan készíthetünk. Bonbon alternatívák megismerése.
Tematikája:
- kakaóbab
- bon-bon formák előkészítése
- csokoládé temperálás
- kakaóvaj használata
- hogyan lesz fényes és roppanós a bon-bon
- színes design bon-bon készítése, a csokoládé színezése
- formák betöltése
- csokoládé talpazás
- különleges csokoládé díszek készítése