VP Toldi 1

Meghívó 1. bemutató program Nagykőrös

 

Bon-bon készítés

 

Fő célja, hogy megtanítsuk a csokoládé helyes temperálási technikáját, a bon-bon készítés alapjait, különböző csokoládé díszek készítését. Programunkban szerepel a különböző csokoládék bemutatása és megismertetése és a velük kapcsolatos tudás innovatív alkalmazása.

Fő témái a jó minőségű csokoládé titkai, milyen eszközökkel készíthetünk bon-bont, mi a szakszerű csokoládé olvasztás módja, temperálás titkai, hogyan zajlik a bon-bon hüvelyek kiöntése, lezárása, különleges csokoládé díszeket hogyan készíthetünk. Bonbon alternatívák megismerése.

Tematikája:

  • kakaóbab
  • bon-bon formák előkészítése
  • csokoládé temperálás
  • kakaóvaj használata
  • hogyan lesz fényes és roppanós a bon-bon
  • színes design bon-bon készítése, a csokoládé színezése
  • formák betöltése
  • csokoládé talpazás
  • különleges csokoládé díszek készítése

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.