VP Toldi 7

Különleges táplálkozást kielégítő sütőipari termékek

 

Fő célja, hogy megmutassuk, milyen különleges táplálkozást kielégítő termékeket tudunk készíteni, milyen fajtái vannak, milyen speciális alapanyagokra/ technikákra van szükség az elkészítésükhöz. Célunk a különleges táplálkozási igénnyel élő emberek segítése. Olyan nyersanyagokat és technológiákat szeretnénk bemutatni, mellyel könnyebbé tudjuk tenni az étkezésüket.

Fő témái: Szénhidrát csökkentett termékek készítése a sütőiparban.

  • Szénhidrát csökkentett termékek nyersanyagainak megismerése, előkészítése.
  • Különböző termékcsoportok gyártástechnológiájának bemutatása.
  • Tészta feldolgozása
  • Kelesztés
  • Sütés
  • Kész termék minősítés

Tematikája:

  • A sütőiparban előforduló szénhidrát csökkentett termékek megismerése
  • Gyártásközi ismeretek átadása
  • Egy tésztatípuson belüli termékvariációk megtanulása, készítésük elsajátítása

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.