VP Toldi 9

Különleges táplálkozást kielégítő cukrászipari termékek

 

Fő célja, hogy megmutassuk, hogy milyen különleges táplálkozást kielégítő termékeket tudunk készíteni, milyen fajtái vannak, milyen speciális alapanyagokra/ technikákra van szükség az elkészítésükhöz. A mai fejlett nyersanyagokkal való megismerkedés után mindenki könnyen beillesztheti ezeket a termékeket a saját táplálkozásába.

Fő témái:

  • Cukormentes cukrásztermékek készítése
  • Gluténmentes cukrásztermékek készítése
  • -Tejmentes cukrásztermékek készítése

Tematikája:

  • Különleges táplálkozást kielégítő termékekhez használt alapanyagok megismerése.
  • Ezen alapanyagok előkészítési műveletei.
  • Gyártástechnológia
  • Szeletek, torták, desszertek
  • Késztermék minősítése

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.